Aluminium Schuiframen

Aluminium Schuiframen voor een stralend interieur

Aluminium schuiframen: geniet van je tuin, ongeacht het weer. Genieten van meer daglicht in huis, wat je interieur een frisse uitstraling geeft en je mentale gezondheid een boost geeft.

Kies voor schuiframen om natuurlijk licht in hun huis te brengen. Dit type raam is doet het goed qua geluidsdichtheid en veiligheid, waardoor je kan genieten van het beste van twee werelden.

Waarom voor aluminium schuiframen kiezen?

Aluminium schuiframen kunnen ruimer zijn dan die van PVC omdat dit materiaal steviger en redelijk licht van gewicht is. Ze vereisen niet te veel kracht op het handvat om te openen, in tegenstelling tot sommige andere materialen.

Aluminium schuiframen zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar een schuifraam dat gemakkelijk te onderhouden is, vrij uitzicht heeft en niet meer ruimte in beslag neemt dan nodig is.

Aluminium schuiframen zijn onderhoudsvriendelijk en vereist weinig tot geen inspanning om het er als nieuw uit te laten zien. Het is ook 100% recyclebaar en hoeft nooit te worden geverfd.

We besteden veel zorg aan het aanbod van onze ramen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over andere dingen. Onze aluminium kozijnen zijn verzegeld voor weersbestendigheid, wat betekent dat wanneer de regen buiten begint te stromen, je je geen zorgen hoeft te maken dat er water naar binnen lekt. De beglazing met UV-bescherming zorgt ervoor dat je meubels er als nieuw blijven uitzien voor de aankomende jaren.

Onze aluminium ramen laten veel natuurlijk daglicht binnen wat het een stuk gemakkelijker maakt voor de ogen, zonder afbreuk te doen aan het uitzicht!

Geniet binnen én buiten van duurzame schoonheid met onze aluminium schuiframen

Met aluminium schuiframen van Reynaers kan je genieten van je omgeving terwijl je geniet van de frisse lucht en natuurlijke kleuren. Ze zijn praktisch omdat ze zorgen voor een open gevoel in woonruimtes of woningen.

​Dankzij hun slanke en ultraslanke ontwerp zijn aluminium profielen een gemakkelijke manier om grote glasoppervlakken te hebben en te genieten van het landschap buiten uw huis.

De mogelijkheden voor aluminium schuiframen zijn nauwelijks beperkt, dus je vindt zeker iets dat bij je past. Ze staan bekend om veiligheid, isolatie en nog veel meer. De ramen zijn licht, stevig en slank. Er is niets zoals ze op de markt! Als ze een auto waren, zouden we zeggen dat ze de top in hun vakgebied waren!

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.