Over ons

Over ons

Wie we zijn

Voor het plaatsen van ramen en deuren zijn wij gespecialiseerd in renovaties en nieuwbouwprojecten.

Op ± 25 jaar hebben we heel veel ervaring opgedaan, zowel in renovatie als nieuwbouw. Wij leveren ook profielen voor passiefwoningen.

Contacteer ons
Home | De Wolf - Durnez

Waarom kiezen voor ramen en deuren de wolf-durnez

  • Uitstekende thermische en akoestische isolatie
  • Supereenvoudig om te onderhouden
  • Zeer veel kleurmogelijkheden
  • Brand- en inbraakveilig
  • Voor elke bouwstijl de gepaste oplossing op maat
  • Onberispelijke plaatsing en afwerking
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Bezoek onze toonzaal

Bij ramen en deuren De Wolf-Durnez kan je profiteren van een persoonlijke service en eersteklas klantenservice. Het bekijken van een assortiment is ook essentieel, daarom bieden wij je de mogelijkheid om ons assortiment ramen en deuren te bekijken in een showroomomgeving.
​​​​​​​
Laten we eerlijk zijn … het kiezen van nieuwe ramen en deuren uit een brochure of catalogus is een gok. Wat er op een foto geweldig uitziet, kan er heel anders (en veel erger!) uitzien wanneer het bij je thuis wordt geïnstalleerd.

Loop niet het risico ramen en deuren te kiezen waar je niet tevreden mee bent. Bezoek onze showroom, bekijk de producten in het echt en wees 110% zeker dat je de juiste beslissing neemt.

Onze showroom herbergt een ruim assortiment aan verschillende stijlen van ramen en deuren zodat je onder begeleiding van onze verkoper de juiste keuze kunt maken die bij je past. Kortom, je krijgt precies wat je zoekt.
​​​​​​​
Bezoek vandaag nog onze showroom of neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak met een van onze raam- en deurspecialisten. We zien je graag als gast en helpen je bij het bepalen van de juiste ramen en/of deuren voor jouw project. 

Contacteer ons

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons