Houten Voordeuren

HOUTEN DEUREN

Authentieke en karaktervolle look

Hout is al eeuwen een erg populair materiaal voor deuren. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Onze houten deuren geven je woning die authentieke look waar je naar zoekt.

​​​​​​​Houten deuren blinken uit in charme en karakter. De harde houtsoorten van vandaag garanderen een duurzaam, vormvast en sterk isolerend eindresultaat. Houten deuren zijn heel stevig en zorgen voor een warme sfeer. Ze bieden nog steeds de hoogste isolatiewaarde in vergelijking met PVC deuren of aluminium deuren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van deuren en voordeuren. Na de installatie en afwerking zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

Contacteer ons

LANDELIJKE OF MODERNE WONINGEN

Houten deuren zijn het ideale materiaal voor landelijke woningen en bij het renoveren van rustieke huizen. Toch passen houten deuren ook perfect in een nieuwe, strakke of moderne woning. Bij Ramen en Deuren De Wolf-Durnez vind je immers tal van uitvoeringen en afwerkingen, waardoor je houten deur die specifieke uitstraling krijgt die je zoekt.

Veilige deuren

Onze houten deuren voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarom zijn al onze houten deuren brandvertragend en inbraakwerend. Door te kiezen voor scharnieren en sloten, verstevigde hoekverbindingen, zijn de houten deuren goed beveiligd tegen inbraak.

Voordelen van houten deuren

  • Uitstekende isolatiewaarden
  • Landelijke of moderne uitstraling
  • Elk ontwerp is mogelijk
  • Onbeperkte afwerkingen en kleuren

Dus wat bieden we aan?

Laten we beginnen met onze klassieke houten binnendeuren. Veel van deze houten binnendeuren (bijvoorbeeld onze deuren met eiken panelen) kunnen eenvoudig worden gevernist. En alle stijlen kunnen ook worden geverfd, waardoor u een overeenkomst of toon kunt maken met de rest van je kamer.
​​​​​​​
Elke keer dat je opnieuw inricht, kan de kleur van je binnendeur veranderen.
Laten we vervolgens kijken naar wat voor soort stijl we kunnen bieden. Als je licht van de ene kamer naar de andere wilt blokkeren, hebben wij solide binnendeuren. Of misschien vind je onze geglazuurde paneelstijlen leuk. Deze zijn extreem veilig met speciaal gehard veiligheidsglas.

De selectie van brandwerende deuren verbetert snel. Al onze interne branddeuren voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en bieden stijlvolle opties.

Een greep uit onze projecten

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons