Aluminium Deuren

ALUMINIUM DEUREN

Zorg voor een frisse indruk van je woning

Ben je op zoek naar een nieuwe voordeur? Of je nu kiest voor strak en modern, elegant of klassiek: in ons assortiment aluminium voordeuren vind je zeker wat je zoekt.  

​​​​​​​Aluminium deuren zorgen voor een frisse maar toch robuuste eerste indruk van je woning. Daarom hebben we een reeks prachtige aluminium deuren en voordeuren in ons gamma van eigentijdse slanke profielen tot robuuste en romantische. Er is voor elk wat wils.

Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van aluminium deuren en voordeuren. Na de installatie en afwerking van jouw deuren en voordeuren zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

Contacteer ons

​​​​​​​VRIJHEID VAN ONTWERP

Onze aluminium deuren en voordeuren zijn geconstrueerd met profielen van het alombekende Reynaers Aluminium. Je hebt een grote keuze uit verschillende profieltypes die allemaal opgebouwd zijn uit minimum drie kamers. De thermische onderbreking gebeurt door middel van polyamide strippen. De dubbele aanslagdichting garandeert ook hier een perfecte water- en winddichtheid. 

​​​​​​​Zin in een aluminium deur met een kleurtje? Dat kan, want je hebt de keuze uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over glans tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elke deur kan afgewerkt worden in een andere kleur. Zo passen je deuren perfect bij zowel het interieur van je woning als de buitenafwerking van je gevel.
​​​​​​​
Omdat aluminium profielen van nature uit erg sterk zijn, is een aluminium deur veilig. Nog niet gerustgesteld? Dan kan er eenvoudig extra beslag gebruikt worden om de deur nog beter te beschermen tegen inbraak.

Aluminium gebruiken voor het ontwerp van je deur geeft een enorme ontwerpvrijheid. Aluminium deuren kunnen groot en toch elegant zijn en bestaan in verschillende soorten: naar binnen- of buitenopenende deuren, dubbel openslaande deuren of pivotdeuren. De deur van je dromen kan ook verzonken geplaatst worden. Zo staat ze gelijk met de drempel. Visueel aantrekkelijk voor je woning én handig voor de toegankelijkheid van je woning.

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons