PVC Deuren

PVC Deuren

PVC voordeuren zijn de populairste keuze voor hedendaagse woningen. Bovendien hebben ze tal van voordelen. Laten we ze even voor je oplijsten:

  • Allereerst zijn deze deuren onderhoudsvriendelijk, veilig en tijdloos van design. Droom je van een woning met een klassieke, landelijke stijl? Of wil je toch liever een strakke, moderne stijl? Een PVC buitendeur in een mooi wit vlak, een houtimitatie of een mooi kleurtje,… Wat je ook kiest van stijl, het kan allemaal.
  • Bovendien zorgen deze deuren voor een stevige, goed geïsoleerde en onderhoudsvrije toegang tot jouw woning. Met deze deuren heb je geen last van kou, tocht of geluidshinder. 
  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en expertise in het plaatsen van PVC voordeuren. Na de installatie en afwerking zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

Het visitekaartje van je woning

Staan er verbouwplannen op de agenda? Of kijk je toch eerder om een nieuwbouw te zetten? Ben je er nog niet uit welke look je wil? Wij helpen je alvast op weg met onze PVC voordeuren.

​​​​​​​Je voordeur is het visitekaartje van jouw woning. PVC voordeuren zien er niet alleen fraai uit, ze zijn ook prima geïsoleerd, inbraakveilig en vergen heel weinig onderhoud. Na meer dan 25 jaar vakmanschap hebben wij bij Ramen en Deuren De Wolf-Durnez de ervaring opgebouwd om deze deuren tot in de puntjes te kunnen installeren en afwerken en zo een goede indruk op je gasten te kunnen maken.

Contacteer ons

Pvc voordeuren

PVC voordeuren kenmerken zich door een uitstekende thermische isolatie. Op basis van de bewezen multikamerprofieltechniek voldoen ze probleemloos aan de wettelijk voorgeschreven thermische isolatiewaarden. Bovendien bieden kunststof deuren een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Voordeuren met dit materiaal zijn kleur- en vormvast. Dit maakt dat ze zich uitstekend lenen voor zowel strak hedendaagse als klassiek landelijke woningen.
Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren en geven je huis daardoor een heel persoonlijke toets.

Je kan zelfs kiezen voor PVC voordeuren en voordeuren met een houtstructuur. Deze modellen combineren het onderhoudsgemak van PVC met de warme uitstraling van hout. Maar ook als je houdt van moderne gelakte deuren, kan je kiezen voor PVC.

Een ander voordeel dat dit soort deuren heeft, is dat ze een zeer lange levensduur hebben. Dit maakt dan ook dat ze duurzaam zijn. PVC is ook 100% recycleerbaar en herbruikbaar als nieuwe grondstof. Bovendien behouden ze ook jarenlang hun kleur en vorm.
​​​​​​​
Kortom, onze PVC voordeuren zijn de eyecatcher van je woning. Wij helpen je graag om jouw droombeeld te creëren. Contacteer ons gerust voor meer informatie. 

Een greep uit onze projecten

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons