Aluminium Ramen

ALUMINIUM RAMEN

Genieten van maximale lichtinval

Wil je je huis verbouwen of ben je van plan om een nieuwbouw te laten zetten? Droom je van veel lichtinval in je woning. Wil je een moderne look of toch liever een landelijke uitstraling? Met onze aluminium ramen helpen we je om je droomhuis te creëren. 

De slanke en sterke aluminium profielen maken grote raampartijen mogelijk. Daardoor passen aluminium ramen volledig in de trend om woningen zo transparant mogelijk te maken. Zo geniet je van een maximale lichtinval. Omdat aluminium omgebogen kan worden tot bijna eender welke vorm, kent het design van jouw aluminium ramen onbeperkte mogelijkheden.

Contacteer ons

Aluminium ramen hebben een heleboel voordelen. Wij sommen ze even voor je op.

  • Allereerst zijn aluminium ramen bijzonder duurzaam en vergen weinig onderhoud. Als je kiest voor een aluminium raam, kies je meteen ook voor jarenlang en zorgeloos woonplezier. De uitzonderlijke kwaliteit van onze systemen benadrukken we graag door tien jaar garantie te garanderen op jouw raamprofielen.
  • Aluminium is 100% recycleerbaar en zo goed als onverslijtbaar, je kiest niet alleen voor natuur en milieu, maar ook voor langdurige zekerheid. Het is stevig, duurzamer dan welk ander materiaal en leverbaar in bijna alle kleuren en tinten.
  • Bovendien zijn aluminium profielen ijzersterk én vederlicht, ze isoleren uitstekend en hebben een elegante look én grote designmogelijkheden. Grote glaspartijen, gebogen ramen, onzichtbare profielen, … Alles is mogelijk met aluminium ramen!

COMFORT, DESIGN EN VEILIGHEID

​​​​​​​Je kan kiezen uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over glans tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elk raam kan afgewerkt worden in een andere kleur. Zo passen je aluminium ramen perfect bij zowel het interieur van je woning als de buitenafwerking van je gevel.

Wist je trouwens dat je aluminium ramen kan uitrusten met verborgen scharnieren? Door verdoken scharnieren in je raamprofielen te laten plaatsen vermijd je dat ze beschadigd worden en krijg je een mooi en discreter esthetisch effect.

Ook een aluminium raam met een verborgen vleugel speelt in op die nieuwe trend. Bij een verborgen vleugelprofiel wordt het opendraaiende deel van een raam volledig weggewerkt. Het vleugelprofiel wordt langs de buitenzijde bedekt door de aanslaglip van het buitenkader waardoor een “verborgen” vleugel ontstaat. Het resultaat? Je ziet niet waar het raam opengaat.

Je woning is een plek waar je je veilig voelt en kan ontspannen. Dat wordt een stuk gemakkelijker wanneer je weet dat je huis goed beveiligd is. Aluminium heeft de eigenschappen waardoor je gerust op beide oren kan slapen. Eerst en vooral is het een hard en bijna niet te vervormen materiaal. Daarnaast beschikt ons inbraakwerend schrijnwerk over bijzondere troeven. Aluminium deuren, schuifdeuren en ramen kunnen extra beveiligd worden naargelang jouw wensen.

Over ons | De Wolf - Durnez
Over ons | De Wolf - Durnez

Een greep uit onze projecten

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons