PVC Schuiframen

PVC Schuiframen

Energie-efficiëntie voor jouw woning

Onze schuiframen zijn in vele kleuren en maten beschikbaar om aan de behoeften van elk huis en budget te voldoen. Bovendien zijn onze schuiframen ook uitgerust met dubbele of driedubbele beglazing, wat een optimale isolatie en energie-efficiëntie voor jouw woning betekent.

​​​​​​​Verander je huis in een mooiere plek met de hulp van het De Wolf-Durnez team. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van pvc schuiframen en kunnen jou helpen bij het kiezen van de perfecte kleur en model voor jouw nieuw raam. Je kan op ons rekenen voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

Contacteer ons

De juiste pvc schuiframen voor jou

Het grote voordeel is dat deze ramen een ecologisch verantwoord product zijn. Dit is dankzij het lage energieverbruik tijdens de productie en het feit dat PVC 100% recycleerbaar is.
​​​​​​​
PVC is van nature een isolerend materiaal, te vergelijken met de warmtegeleidbaarheid van hout. Dit merk je onmiddellijk aan je energiefactuur.
PVC ramen & deuren zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen niet roesten of verrotten en gaan daarom extra lang mee. Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.
​​​​​​​
Kortom, kies je voor een landelijke woning of toch eerder voor die moderne toets? Wil je veel licht binnenlaten of liever wat minder? Wil je een product dat ook ecologisch verantwoord is? Er zijn tal van beslissingen om rekening mee te houden. Maar als je kiest voor PVC ramen, zijn er een heleboel voordelen. Wij willen je graag advies geven en helpen met het creëren van je droomwoning. Dus contacteer ons gerust voor meer informatie.

KLEUREN EN STIJLEN

We bieden verschillende stijlen en kleuren om perfect te passen bij de look en feel van jouw woning en omgeving. Van klassiek en tijdloos wit tot modern en strak zwart – we bieden voor ieder wat wils.

Beter THERMISCH RENDEMENT

PVC schuiframen zijn gemaakt van een geïsoleerd materiaal dat helpt de warmte in jouw woning te houden, wat leidt tot een energiebesparing tot 20%. Zo kan je genieten van een aangename lichtinval en toch genieten van een warme en gezellige woonruimte.

VERBETERDE AKOESTISCHE ISOLATIE

PVC schuiframen verbeteren de akoestische isolatie van het huis, waardoor geluiden van buiten minder snel storen.

ONDERHOUDSARM

PVC schuiframen zijn onderhoudsarm en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek, waardoor ze perfect zijn voor drukke gezinnen die geen tijd hebben om hun ramen schoon te maken.
​​​​​​​
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Een greep uit onze projecten

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons