Aluminium schuiframen

ALUMINIUM SCHUIFRAMEN

Kies voor een stralend interieur

Geniet van je tuin, ongeacht het weer. Genieten van meer daglicht in huis, wat je interieur een frisse uitstraling geeft en je mentale gezondheid een boost geeft.

​​​​​​​Kies voor schuiframen om natuurlijk licht in hun huis te brengen. Dit type raam doet het goed qua geluidsdichtheid en veiligheid, waardoor je kan genieten van het beste van twee werelden.

Contacteer ons

WAAROM VOOR ALUMINIUM SCHUIFRAMEN KIEZEN?

Aluminium schuiframen kunnen ruimer zijn dan die van PVC omdat dit materiaal steviger en redelijk licht van gewicht is. Ze vereisen niet te veel kracht op het handvat om te openen, in tegenstelling tot sommige andere materialen.

  • Aluminium schuiframen zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar een schuifraam dat gemakkelijk te onderhouden is, vrij uitzicht heeft en niet meer ruimte in beslag neemt dan nodig is.
  • Aluminium schuiframen zijn onderhoudsvriendelijk en vereist weinig tot geen inspanning om het er als nieuw uit te laten zien. Het is ook 100% recycleerbaar en hoeft nooit te worden geverfd.

​​​​​​We besteden veel zorg aan het aanbod van onze ramen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over andere dingen. Onze aluminium kozijnen zijn verzegeld voor weersbestendigheid, wat betekent dat wanneer de regen buiten begint te stromen, je je geen zorgen hoeft te maken dat er water naar binnen lekt. De beglazing met UV-bescherming zorgt ervoor dat je meubels er als nieuw blijven uitzien voor de aankomende jaren.

​​​​​​​Onze aluminium ramen laten veel natuurlijk daglicht binnen wat het een stuk gemakkelijker maakt voor de ogen, zonder afbreuk te doen aan het uitzicht!

Geniet binnen én buiten van duurzame schoonheid

Met aluminium schuiframen van Reynaers kan je genieten van je omgeving terwijl je geniet van de frisse lucht en natuurlijke kleuren. Ze zijn praktisch omdat ze zorgen voor een open gevoel in woonruimtes of woningen.

​Dankzij hun slanke ontwerp zijn aluminium profielen een gemakkelijke manier om grote glasoppervlakken te hebben en te genieten van het landschap buiten je huis.
​​​​​​​
De mogelijkheden voor aluminium schuiframen zijn nauwelijks beperkt, dus je vindt zeker iets dat bij je past. Ze staan bekend om veiligheid, isolatie en nog veel meer. De ramen zijn licht, stevig en slank. Als ze een auto waren, zouden we zeggen dat ze de top in hun vakgebied waren!

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons