PVC Ramen

PVC Ramen

Enkel kwaliteitsvolle ramen

Verbouw je binnenkort je woning? Of laat je je droomwoning bouwen? Dan zijn er heel wat beslissingen die je moet nemen. Eén daarvan gaat over de ramen. Wil je dat er veel licht binnenkomt in je woning? Wil je een moderne woning of liever een landelijk uiterlijk? Wil je pvc ramen of liever aluminium? Je ziet het. Er moeten een heleboel keuzes gemaakt worden. Wij willen je hier graag bij helpen.

De Wolf-Durnez heeft meer dan 25 jaar ervaring en expertise in het plaatsen van PVC ramen. Wij gebruiken alleen ramen van topkwaliteit en die voorzien zijn van het Duitse keurlabel. Na de installatie en afwerking van je ramen en deuren zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

Contacteer ons

PVC ramen van ALUPLAST bieden een heleboel voordelen. Wij sommen ze even voor je op:

  • Ten eerste staan deze ramen garant voor de beste isolatie.
  • Daarnaast bieden ze het hoogste comfort en de hoogste mate van veiligheid en betrouwbaarheid.
  • Bovendien hebben ze een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Ze zijn onderhoudsvriendelijk, brandveilig en weerbestendig.
  • Ondanks de lichtheid van het materiaal is het een zeer sterk materiaal.
  • Ten slotte, en misschien niet onbelangrijk, is het materiaal heel duurzaam. Het heeft dus een lange levensduur zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw ramen.

Je ziet het. Er zijn tal van voordelen, maar er is nog een groot voordeel. Deze ramen zijn namelijk beschikbaar in een groot aantal verschillende vormen. Zo heb je de keuze uit een vast raam, kiepraam of draai/kiep raam. Hierbij kan je denken aan de meest eenvoudige en dat is een vast raam. Maar je kan ook denken aan een variant dat je kan draaien of kiepen en zo op verschillende manieren open kan zetten voor wat frisse lucht in huis. Een ander voordeel is dat je deze ramen in elke gewenste volgorde naast elkaar kunt laten zetten. Dat kan in verschillende combinaties. Je kan kiezen voor een vast raam dat naast een kiepraam wordt geplaatst of naast een draai/kiep raam. Tal van combinaties zijn mogelijk.

Kleuren en structuren

Een ander voordeel is dat PVC ramen kleur- en vormvast zijn. Wil je graag een moderne look? Of kies je toch eerder voor een landelijke uitstraling? Dat is allemaal mogelijk. Deze ramen lenen zich uitstekend voor zowel strak hedendaagse als klassiek landelijke woningen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren en geven je huis daardoor een heel persoonlijke toets.

Je kan zelfs kiezen voor PVC ramen met een houtstructuur. Deze modellen combineren het onderhoudsgemak van PVC met de warme uitstraling van hout. Maar ook als je houdt van moderne gelakte ramen, kan je kiezen voor PVC.​​​​​

Pvc ramen en het milieu

Het grote voordeel is dat deze ramen een ecologisch verantwoord product zijn. Dit is dankzij het lage energieverbruik tijdens de productie en het feit dat PVC 100% recycleerbaar is.

PVC is van nature een isolerend materiaal, te vergelijken met de warmtegeleidbaarheid van hout. Dit merk je onmiddellijk aan je energiefactuur.
PVC ramen & deuren zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen niet roesten of verrotten en gaan daarom extra lang mee. Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.
​​​​​​​
Kortom, kies je voor een landelijke woning of toch eerder voor die moderne toets? Wil je veel licht binnenlaten of liever wat minder? Wil je een product dat ook ecologisch verantwoord is? Er zijn tal van beslissingen om rekening mee te houden. Maar als je kiest voor PVC ramen, zijn er een heleboel voordelen. Wij willen je graag advies geven en helpen met het creëren van je droomwoning. Dus contacteer ons gerust voor meer informatie.

Een greep uit onze projecten

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom in onze winkel.

Contacteer Ons