schuiframen aluminium

Schuiframen

De schuiframen die je in ons uitgebreide gamma vindt, zijn zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten geschikt. Met meer dan 15 jaar ervaring, plaatsen wij niet alleen je schuifbare ramen, maar zorgen wij ook voor de perfecte afwerking. Bij De Wolf – Durnez in Heist-Op-Den-Berg ben je verzekerd van het vakmanschap dat je verdient.

Schuiframen van hoogwaardige kwaliteit

Aluminium ramen, schuiframen en pvc ramen; je vindt het allemaal in ons brede aanbod. Door de ruime keuze die je bij ons hebt, vind je altijd een schuifraam die geheel aan jouw wensen voldoet. Dankzij de hoge isolatiewaarden, de perfecte water- en winddichtheid en de uitmuntende inbraakbestendigheid is het heerlijk genieten binnenshuis. De gelagerde wielen zorgen jaar in jaar uit voor een moeiteloze bediening. Zowel onze schuifbare ramen als deuren zijn bovendien van hoge kwaliteit.

Maak jouw keuze tussen ons brede gamma

Met de keuze voor schuiframen bepaal je voor een belangrijk deel het uitzicht, de lichtinval en de sfeer van jouw woning. Bij De Wolf – Durnez in Heist-Op-Den-Berg bieden wij jou een ruime keuze aan vormen, kleuren en stijl. Bekijk onze projecten om inspiratie op te doen. Voor vragen of advies neem je contact met ons op door te bellen naar 015 42 28 02 of stuur een e-mail naar info@dewolf-durnez.be. Wij helpen jou graag verder!

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.