Renovatie van je ramen en deuren

Renovatie van ramen en deuren

Een nieuw uiterlijk, een nieuwe functionaliteit en energie-efficiëntie. Dit zijn zaken waar elk huis dat ouder is dan 15 jaar aan toe zijn. Maar als je je huis wil renoveren, moet je nadenken over een heleboel zaken. Welke stijl wil je? Wil je dezelfde look of een geheel nieuwe touch? Wil je aluminium, PVC of hout gebruiken? Kortom, een heleboel zaken om over na te denken wanneer je met de renovatie van je huis begint.

Een huis renoveren, kan een hele stressvolle en vermoeiende periode zijn. Er zijn een heleboel zaken waar je rekening mee moet houden of waar je over moet nadenken. Voor een renovatie kan je bijvoorbeeld nadenken over de materiaalkeuze. Wil je aluminium, PVC of hout gebruiken? Wil je een schuifraam of niet? Wanneer je op voorhand goed heb nagedacht, kan de renovatieperiode een leuke periode worden. Die bovendien minder stresserend is dan oorspronkelijk. De sleutel tot woningrenovatie is het vervangen van ramen en deuren. Ze kunnen ook een grote spelen bij de nieuwe look van je huis. Ze kunnen je huis als nieuw laten lijken.

Renovatie van je ramen

Met de renovatie van je ramen bepaal je heel veel voor je woning. Je bepaalt hiermee voor een belangrijk deel het uitzicht, de lichtinval en de sfeer van de woning. Je kan kiezen voor PVC. Dat is warm en budgetvriendelijk. Maar daarnaast kan je ook kiezen voor aluminium. Dat heeft je woning meteen een strak en stijlvol interieur.

PVC en aluminium zijn duurzame materialen en ook heel betrouwbaar. Bovendien bieden ze ook de hoogste isolatiewaarde. PVC ramen hebben een heleboel voordelen. Laten we ze nog even voor je opsommen:

 • Ze zijn een milieuvriendelijke keuze en energiezuinig.
 • Daarnaast zijn ze budgetvriendelijk, winddicht, waterdicht en warmte-isolerend.
 • Ze passen bij elke stijl en geven je woning een elegant en modern uitzicht.
 • Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud.

Kies je tijdens je renovatie liever voor aluminium ramen? Ook dat is mogelijk. Ook aluminium ramen hebben een heleboel voordelen, namelijk:

 • Het is een zeer sterk materiaal en 100% recycleerbaar.
 • Het zorgt voor een strakke en stijlvolle look.
 • Aluminium ramen verslijten of vervormen niet. Daarboven behouden ze ook hun kleur.
 • Ze bieden een uitstekende isolatie.

Renovatie van deuren

Is ook je voordeur aan vervanging toe? Ook die kan je tijdens je renovatie aanpakken. Hiervoor kan je kiezen voor houten deuren, aluminium deuren of PVC deuren. Wij lijsten de voordelen van de verschillende materialen even voor je op.

Houten deuren

 • Het heeft een warme, landelijke uitstraling.
 • Het biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.
 • Houten deuren zijn een duurzaam materiaal en ecologisch.

Aluminium deuren

 • Deze deuren zijn water- en winddicht.
 • Ze zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren en verschillende profieltypes.

PVC deuren

 • Ook deze deuren hebben een hoge kwaliteitswaarde.
 • Ze hebben een uitstekende thermische isolatie.
 • Ze bieden een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Ook voor de plaatsing van deuren zorgen wij voor een perfecte afwerking. Zowel binnen als buiten kunnen we je een uitstekende afwerking garanderen.

Wij bieden jullie ramen en deuren van een uitstekende kwaliteit en ook daarna staan we voor jullie klaar. We zorgen voor een uitstekende afwerking. We geven je huis de look die je wilt. Hierbij zorgen we ervoor dat je ramen en je deuren niet enkel bij je huis passen, maar ook jouw wensen helemaal voldoen.

Kortom, is je huis toe aan een renovatie? Wil je graag veel lichtinval creëren in je woning? Wil je graag PVC of aluminium ramen voor die frisse look? Wil je hiermee je huis de uitstraling geven die het verdient? Aarzel dan niet langer en contacteer ons. Wij helpen je graag verder met je renovatieplannen en zorgen ervoor dat het opnieuw je huis van je dromen wordt.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.