Aluminium ramen

Aluminium ramen plaatsen en afwerken

Wil je je huis verbouwen of ben je van plan om een nieuwbouw te laten zetten? Droom je van veel lichtinval in je woning. Wil je een moderne look of toch liever een landelijke uitstraling? Met onze aluminium ramen helpen we je om je droomhuis te creëren. 

Aluminium ramen hebben een heleboel voordelen. Wij sommen ze even voor je op.

  • Allereerst zijn aluminium ramen bijzonder duurzaam en vergen weinig onderhoud. Als je kiest voor een aluminium raam, kies je meteen ook voor jarenlang en zorgeloos woonplezier. De uitzonderlijke kwaliteit van onze systemen benadrukken we graag door tien jaar garantie te garanderen op jouw raamprofielen. 
  • Aluminium is 100% recycleerbaar en zo goed als onverslijtbaar, je kiest niet alleen voor natuur en milieu, maar ook voor langdurige zekerheid.  Het is stevig, duurzamer dan welk ander materiaal en leverbaar in bijna alle kleuren en tinten.
  • Bovendien zijn aluminium profielen ijzersterk én vederlicht, ze isoleren uitstekend en hebben een elegante look én grote designmogelijkheden. Grote glaspartijen, gebogen ramen, onzichtbare profielen, … Alles is mogelijk met aluminium ramen!

Aluminium ramen: Comfort, design en veiligheid

De slanke en sterke aluminium profielen maken grote raampartijen mogelijk. Daardoor passen aluminium ramen volledig in de trend om woningen zo transparant mogelijk te maken. Zo geniet je van een maximale lichtinval. Omdat aluminium omgebogen kan worden tot bijna eender welke vorm, kent het design van jouw aluminium ramen onbeperkte mogelijkheden.

Je kan daarnaast kiezen uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over glans tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elk raam kan afgewerkt worden in een andere kleur. Zo passen je aluminium ramen perfect bij zowel het interieur van je woning als de buitenafwerking van je gevel.

Wist je trouwens dat je aluminium ramen kan uitrusten met verborgen scharnieren? Door verdoken scharnieren in je raamprofielen te laten plaatsen vermijd je dat ze beschadigd worden en krijg je een mooi en discreter esthetisch effect.

Ook een aluminium raam met een verborgen vleugel speelt in op die nieuwe trend. Bij een verborgen vleugelprofiel wordt het opendraaiende deel van een raam volledig weggewerkt. Het vleugelprofiel wordt langs de buitenzijde bedekt door de aanslaglip van het buitenkader waardoor een “verborgen” vleugel ontstaat. Het resultaat? Je ziet niet waar het raam opengaat.

Je woning is een plek waar je je veilig voelt en kan ontspannen. Dat wordt een stuk gemakkelijker wanneer je weet dat je huis goed beveiligd is. Aluminium heeft de eigenschappen waardoor je gerust op beide oren kan slapen. Eerst en vooral is het een hard en bijna niet te vervormen materiaal. Daarnaast beschikt ons inbraakwerend schrijnwerk over bijzondere troeven.  Aluminium deuren, schuifdeuren en ramen kunnen extra beveiligd worden naargelang jouw wensen.

Aluminium ramen van Masterline

MASTERLINE 8

Dit is het gloednieuwe en baanbrekende aluminium raamsysteem van de toekomst. aluminium ramen van Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten. Uiteraard werd er eveneens veel aandacht besteed aan de thermische prestaties van deze nieuwe ramen. Die bestaan in 3 isolatievarianten (standaard, High Insulation (Hi) en High Insulation Plus (Hi+)) geschikt voor woningen met hoge energie-eisen tot zelfs passiefwoningen. Masterline 8 voldoet aan de strengste isolatie-eisen. De ramen van het nieuwe Masterline 8 systeem zijn uniek en kunnen nu nog sneller en eenvoudiger geplaatst worden.

EXTRA ISOLEREND MET MASTERLINE 8 HI en 8 HI+

Met zijn HI en HI+ versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen.

De nieuwe Masterline 8 reeks bestaat in 4 verschillende stijlvarianten:

  • Functioneel
  • Renaissance
  • Verborgen Vleugel
  • Deco

Elk van deze varianten zorgen ervoor dat het Masterline 8 profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.Deze Masterline 8 systemen zjin verkrijgbaar in alle isolatieniveaus en een veelheid aan designvarianten en zijn beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren. Kortom, met onze aluminium ramen willen we jouw droomwoning creëren. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Onze projecten

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.