ramen en deuren dewolf durnez

Kwalitatieve ramen en deuren voor jouw woning

De Wolf – Durnez is de ideale partner voor jou wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve ramen en deuren voor jouw woning in de buurt van Herentals. Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan ramen en deuren voor zowel nieuwbouw als projecten voor renovatie. Zo vind je altijd een raam of deur in onze collectie die volledig aansluit bij jouw woonstijl. Met al meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies hoe wij jouw nieuwe raam of deur het best kunnen plaatsen.

Waarom je voor onze ramen en deuren kiest in regio Herentals

Wanneer je in de nabije omgeving van Herentals woont, zijn er diverse redenen om voor de ramen en deuren van De Wolf – Durnez in Heist-Op-Den-Berg te kiezen. Zo zijn onze producten brand- en inbraakveilig en bieden ze een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Daarbij zijn onze producten verkrijgbaar in veel kleurmogelijkheden en ook nog eens super eenvoudig te onderhouden. Wij bieden voor iedere bouwstijl de gepaste oplossing op maat, die we plaatsen en afwerken met veel zorg en aandacht.

Vraag advies aan een specialist

Wat voor ramen en deuren je ook wenst voor jouw woning in regio Herentals; in Heist-Op-Den-Berg staan onze specialisten voor jou klaar! Twijfel je tussen pvc ramen of schuiframen? Of tussen een houten of aluminium deur? Wij voorzien je graag van gedegen advies bij al je vragen. Bel hiervoor naar 015 42 28 02 of stuur een e-mail naar info@dewolf-durnez.be. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je via eerdergenoemde contactgegevens contact met ons opnemen.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.