Afwerking

Afwerking van ramen en deuren

De afwerking van je ramen en je deuren is ontzettend belangrijk. Dit geldt voor zowel de renovatie van je woning als voor een nieuwbouw. Met onze 15 jaar lange ervaring kunnen we je helpen om je woning dat tikkeltje extra te geven.

Bij een renovatieproject of nieuwbouw komt er heel wat stress kijken. Er komen een heleboel vragen op je af. Welke stijl wil je? Wil je een strakke en moderne stijl? Of verkies je toch liever die warme en landelijke uitstraling? Welk materiaal wil je voor je ramen en deuren? Wil je graag hout, aluminium of toch eerder het budgetvriendelijke PVC? Zoveel vragen en zoveel keuzestress. Je ziet door het bos de bomen niet meer. Wij willen je hier graag bij helpen. Wij willen je helpen om een keuze te maken, maar daarnaast bieden we je nog meer. We zorgen voor een vlotte service met kwaliteitsvolle en duurzame producten. Maar daar stopt het niet. Voor ons is ook de afwerking een prioriteit. Wij zorgen voor een afwerking die tiptop in orde is en waarbij je nadien zorgeloos kan genieten van je woning. Maar laten we eerst al eens oplijsten welke verschillende materialen je kan kiezen voor de ramen en de deuren.

Afwerking van de ramen

Eén van de zaken waar je moet aan denken bij een renovatie of nieuwbouw zijn je ramen. Welk materiaal wil je? Wil je aluminium ramen of verkies je liever PVC ramen? Welke stijl wil je? Wil je een warme, landelijke stijl of verkies je liever een strakke, moderne stijl? Wil je veel lichtinval of liever niet? Kortom, een heleboel vragen waar wij je graag mee helpen. Laten we je nu al helpen door de voordelen van de verschillende materialen op te lijsten.

PVC ramen:

 • Ze zijn een milieuvriendelijke keuze, duurzaam en energiezuinig.
 • Daarnaast zijn ze ook budgetvriendelijk, winddicht, waterdicht en warmte-isolerend. Ze bieden dus een hoge isolatiewaarde.
 • Ze passen bij elke stijl en geven je woning een elegant en modern uitzicht.
 • Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud.

Aluminium ramen:

 • Ook aluminium ramen zijn een duurzaam materiaal. Bovendien zijn ze sterk en 100% recycleerbaar.
 • Dit materiaal verslijt of vervormt niet en behoudt zijn kleur.
 • Ze bieden een hoge isolatiewaarde.
 • Deze ramen worden meestal gekozen als je kiest voor een stijlvolle en strakke look.

Na de plaatsing volgt de afwerking. Ook die is voor ons nog ontzettend belangrijk. Net zoals de plaatsing moet ook de afwerking 100% in orde zijn. Ook hiervoor staan wij garant. Zowel voor ramen als voor deuren.

Afwerking van de deuren

Ook voor deuren heb je keuze uit verschillende materialen. Zo kan je kiezen tussen houten deuren, aluminium deuren of PVC deuren. Deze materialen hebben ook tal van voordelen. Ook deze lijsten we even voor je op.

Houten deuren:

 • Ze zijn duurzaam en ecologisch.
 • Daarnaast bieden ze een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.
 • Deze deuren worden gekozen voor de warme en landelijke uitstraling.

Aluminium deuren:

 • Bij deze deuren heb je heel veel keuze, want ze zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren en in verschillende profieltypes.
 • Ze zijn wind- en waterdicht.

PVC deuren:

 • Ze hebben een goede thermische isolatie en een hoge kwaliteitswaarde.
 • Maar ook niet onbelangrijk, ze bieden een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Ook hier is de afwerking heel belangrijk voor ons. We willen je woning er goed laten uitzien en zonder de perfecte afwerking, gaat dit niet.

Kortom, gooi die keuzestress overboord en laat ons je helpen bij je renovatieproject of je nieuwbouw. Contacteer ons en wij geven je woning net dat tikkeltje meer en bezorgen je het huis van je dromen.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.