ramen en deuren dewolf durnez

Plaatsing Buitendeuren

Een nieuwe voordeur kies je niet zomaar. Je wil natuurlijk kwaliteit, service, duurzaamheid en veiligheid. Deuren en voordeuren zorgen voor een veilige toegang tot jouw woning. Zij bepalen ook de sfeer en het uitzicht van je woning. 

Ben je aan het verbouwen? Of ben je bezig met nieuwbouw? Dan ben je bij Ramen en Deuren De Wolf-Durnez op het juiste adres voor al je ramen en buitendeuren. Met een zeer kwalitatief gamma zorgen we voor de deur van jouw dromen en zijn er mogelijkheden voor ieders budget. 

Deuren vind je in alle mogelijke stijlen. Van klassieke massieve voordeuren tot een eigentijdse cottage-deur, een moderne lak- of fineerdeur, glasdeur of anti-inbraakdeur…

Houten deuren

Houten deuren zijn nog steeds heel erg populair. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. 
Houten deuren van Ramen en Deuren De Wolf zijn leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend.
Je houten buitendeur wordt samengesteld met 2 platen van 8mm. Tussen de platen zit een isolatiekern van minimaal 14mm. Een ecologische drenking op waterbasis en een statisch aangebrachte dubbele toplaag verhogen de duurzaamheid van je houten buitendeuren. Die is de eerste tien jaar schildervrij. Een aluminium massa in het profiel van je houten buitendeur zorgt dat je buitendeur niet krom trekt.

Aluminium deuren

Onze aluminium deuren worden geconstrueerd met profielen van het alombekende Reynaers Aluminium. Je hebt een grote keuze uit verschillende profieltypes die allemaal opgebouwd zijn uit minimum drie kamers. De thermische onderbreking gebeurt door middel van polyamide strippen. De dubbele aanslagdichting garandeert ook hier een perfecte water- en winddichtheid. Aluminium profielen kunnen voorzien worden in alle beschikbare RAL- kleuren, zowel unicolor als bicolor. Eveneens keuzemogelijkheden te over dus, met de aluminium deuren die wij jou kunnen aanbieden.

PVC deuren

Onze PVC deuren zijn geconstrueerd met profielen van ALUPLAST volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn steeds voorzien van het SKG 2 keurmerk.   
Kunststof voordeuren kenmerken zich door een uitstekende thermische isolatie. Op basis van de bewezen multikamerprofieltechniek voldoen ze probleemloos aan de wettelijk voorgeschreven thermische isolatiewaarden. Bovendien bieden kunststof deuren een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Onberispelijke plaatsing en afwerking voor nieuwbouw en renovatie

Wij plaatsen niet alleen uw ramen en deuren, maar zorgen ook voor een perfecte afwerking zowel binnen als buiten. Je woning wordt voorzien van ramen die volledig passen binnen de bestaande stijl, net zoals u dat wil. Onze jarenlange ervaring garandeert jou het vakmanschap die jij verdient.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie staan wij u met raad en daad bij voor het kiezen van de juiste ramen en deuren.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.