Houten voordeuren

Hout is al eeuwen een erg populair materiaal voor deuren. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Onze houten deuren geven uw woning die authentieke look waar u naar zoekt.

Houten deuren blinken uit in charme en karakter. De harde houtsoorten van vandaag garanderen een duurzaam, vormvast en sterk isolerend eindresultaat. Houten deuren zijn heel stevig en zorgen voor een warme sfeer. Ze bieden nog steeds de hoogste isolatiewaarde in vergelijking met PVC deuren of aluminium deuren. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van deuren en voordeuren. Na de installatie en afwerking zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

Houten deuren voor landelijke of moderne woningen

Houten deuren zijn het ideale materiaal voor landelijke woningen en bij het renoveren van rustieke huizen. Toch passen houten deuren ook perfect in een nieuwe, strakke of moderne woning. Bij Ramen en Deuren De Wolf vind je immers tal van uitvoeringen en afwerkingen, waardoor je houten deur die specifieke uitstraling krijgt die je zoekt.

Diverse kleuren, ook later

Handig is ook dat je houten deuren later gewoon kan schilderen in een andere kleur zodat je gevel zonder grote kosten van uitzicht kan veranderen. Houd je van de natuurlijke structuur en kleur van hout, dan is een transparante bescherming van je houten deur voldoende.

Veilige deuren

Onze houten deuren voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarom zijn al onze houten deuren brandvertragend en inbraakwerend. Door te kiezen voor verstevigde hoekverbindingen, scharnieren en sloten, zijn de houten deuren goed beveiligd tegen inbraak.

Voordelen van houten deuren

  • Uitstekende isolatiewaarden
  • Landelijke of moderne uitstraling
  • Elk ontwerp is mogelijk
  • Onbeperkte afwerkingen en kleuren

Dus wat bieden we aan?

Laten we beginnen met onze klassieke houten binnendeuren. Veel van deze houten binnendeuren (bijvoorbeeld onze deuren met eiken panelen) kunnen eenvoudig worden gevernist. En alle stijlen kunnen ook worden geverfd, waardoor u een overeenkomst of toon kunt maken met de rest van uw kamer. Elke keer dat u opnieuw inricht, kan de kleur van uw binnendeur veranderen.

Laten we vervolgens kijken naar wat voor soort stijl we kunnen bieden. Als u licht van de ene kamer naar de andere wilt blokkeren, hebben wij solide binnendeuren. Of misschien vindt u onze geglazuurde paneelstijlen leuk. Deze zijn extreem veilig met speciaal gehard veiligheidsglas.

De selectie van brandwerende deuren verbetert snel. Al onze interne branddeuren voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en bieden stijlvolle opties.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.