ramen en deuren dewolf-durnez toonzaal

Bezoek onze toonzaal

Bij het kopen van nieuwe ramen en deuren bij ramen en deuren De Wolf-Durnez profiteert u van persoonlijke service en eersteklas klantenservice. Het bekijken van een assortiment is ook essentieel, daarom bieden wij u de mogelijkheid om ons assortiment ramen en deuren te bekijken in een showroomomgeving.

Laten we eerlijk zijn … het kiezen van nieuwe ramen en deuren uit een brochure of catalogus is een gok. Wat er op een foto er geweldig uitziet, kan er heel anders (en veel erger!) uitzien wanneer het bij u thuis wordt geïnstalleerd.

Loop niet het risico ramen en deuren te kiezen waar u niet tevreden mee bent. Bezoek onze showroom, bekijk de producten in het echt en wees 110% zeker dat u de juiste beslissing neemt.

Onze showroom herbergt een ruim assortiment aan verschillende stijlen van ramen en deuren zodat u onder begeleiding van onze verkoper de juiste keuze kunt maken die bij u past. Kortom, u krijgt precies wat u zoekt.

Bezoek vandaag nog onze showroom of neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak met een van onze raam- en deurspecialisten. We zien u graag als gast en helpen u bij het bepalen van de juiste ramen en/of deuren voor uw project.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.