aluminium ramen

Aluminium ramen van een specialist nabij Herentals

Wanneer je op zoek bent naar aluminium ramen voor je woning in regio Herentals, ga je hiervoor naar een specialist. Bij Wolf – Durnez in Heist-Op-Den-Berg hebben we reeds meer dan 15 jaar ervaring en expertise in het plaatsen van aluminium ramen in de omgeving van Herentals. Wij werken met het Belgische topmerk Reynaers Aluminium die dé toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve, duurzame profielen in Europa is.

Aluminium ramen voor een stijlvolle uitstraling van jouw woning nabij Herentals

Aluminium is, samen met pvc, een van de meest betrouwbare materialen voor je ramen in regio Herentals die je de hoogst mogelijke isolatiewaarde bieden. Daarom gebruiken wij dit materiaal steevast voor de constructie van ramen. Ook is aluminium een zeer sterk materiaal dat 100 procent recyclebaar is. Welk type woning je ook hebt, op esthetisch vlak scoort aluminium altijd. Aluminium ramen zijn zeer robuust: ze verslijten of vervormen niet, behouden hun kleur en zijn bovendien beschermd tegen inbraak. Het strakke profiel van een raam in aluminium zorgt voor een heel moderne en stijlvolle uitstraling.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Aluminium ramen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook profiteer je hiermee van jarenlang zorgeloos woonplezier in regio Herentals. Wil je meer informatie over de toepassing van deze ramen? Of heb je vragen over de schuiframen of de diverse deuren in ons brede gamma? Neem dan telefonisch contact met De Wolf – Durnez in Heist-Op-Den-Berg op door te bellen naar 015 42 28 02 of stuur een e-mail naar info@dewolf-durnez.be.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.