aluminium en pvc ramen

Ramen in PVC of aluminium

Welke ramen passen perfect bij de stijl van je woning? Met de keuze van je ramen bepaal je voor een belangrijk deel het uitzicht, de lichtinval en de sfeer van je woning. Kies je voor warm en budgetvriendelijk PVC of kies je voor strak en stijlvol aluminium! Wij bieden jou een ruime keuze aan vormen, kleuren en stijlen.

Voor de constructie van ramen gebruiken we steevast PVC of aluminium. Dit zijn de meest betrouwbare en duurzame materialen, die je de hoogst mogelijke isolatiewaarde bieden. Wij gebruiken uiteraard alleen ramen van topkwaliteit.

Ramen en Deuren De Wolf heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring en expertise in het plaatsen van PVC of aluminium ramen. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jouw nieuwbouw of renovatie. Na de installatie en afwerking van uw ramen zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg. 

PVC Ramen

PVC is dé populairste grondstof voor ramen en de meest milieuvriendelijke keuze. PVC ramen zijn budgetvriendelijk en optimaal warmte-isolerend, zonder dat je hoeft in te boeten op de esthetische waarde. Deze ramen zijn geschikt voor elke stijl en smaak.

PVC geeft uw woning een elegant en modern uitzicht. Ook in landelijke woningen zijn PVC ramen nauwelijks van houten ramen te onderscheiden. PVC ramen zijn heel makkelijk in onderhoud. En bovenal heeft PVC een enorm isolerend vermogen omdat PVC een water- en winddicht materiaal is. Door nieuwe ramen te laten plaatsen, die veel beter isoleren dan de bestaande, kan u enorm veel op uw verbruik besparen en zullen de energiekosten fors dalen. Met PVC ramen wordt energiezuinigheid pas écht realiteit.

Voor de PVC ramen doen we een beroep op het merk ALUPLAST. Zij zijn niet toevallig wereldleider in hun vakgebied: hun ramen zijn sterk isolerend en overal toepasbaar. Zij bieden een zeer uitgebreid gamma aan kleuren, vormen en stijlen. PVC ramen zijn van nature wit, maar de kleurmogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Ga je voor de beste prijs-kwaliteit, kies dan PVC ramen!

Aluminium ramen

Aluminium is een zeer sterk materiaal en 100% recycleerbaar. Het strakke profiel van een raam in aluminium zorgt voor een heel moderne en stijlvolle uitstraling. Welk type woning u ook hebt, op esthetisch vlak scoort aluminium altijd. Aluminium ramen zijn zeer robuust: ze verslijten of vervormen niet, behouden hun kleur en zijn bovendien beschermd tegen inbraak.

Voor de aluminium ramen werkt Ramen en Deuren De Wolf met het Belgische topmerk Reynaers Aluminium. Zo kunnen we ramen op maat leveren, aangepast aan jouw behoefte. Reynaers is dé toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve, duurzame profielen in Europa. Aluminium ramen zijn slank en elegant, maar toch super stevig en bieden ook een uitstekende isolatie. Die kwaliteiten maken van aluminium hét materiaal voor de architectuur van vandaag.

Een aluminium raam is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is één van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien maximum lichtinval.  

Laat de zon nu maar schijnen!

Schuiframen

Dankzij de hoge isolatiewaarden, de perfecte water- en winddichtheid en de uitmuntende inbraakbestendigheid is het heerlijk genieten binnenshuis. De gelagerde wielen zorgen jaar in jaar uit voor een moeiteloze bediening. Overigens zien de schuifdeuren er ondanks hun solide structuur erg geraffineerd en betrouwbaar uit, mede door de vlakke afwerklatten die standaard worden toegepast. Kortom, ze bieden de kwaliteit waarvan u altijd al droomde. 

Ramen voor passieve woningen

We kunnen ook oplossingen bieden voor passieve woningbouw. Contacteer ons gerust voor de meest geschikte soorten ramen en deuren.

Onberispelijke plaatsing en afwerking voor nieuwbouw en renovatie

Wij plaatsen niet alleen uw ramen, maar zorgen ook voor een perfecte afwerking zowel binnen als buiten. Uw woning wordt voorzien van ramen die volledig passen binnen de bestaande stijl, net zoals u dat wil. Onze jarenlange ervaring garandeert u het vakmanschap die u verdient.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie staan wij u met raad en daad bij.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.