Nieuwbouw van ramen en deuren

Ramen en deuren voor nieuwbouw

Ben je van plan om binnenkort aan een nieuwbouw te beginnen? Of ben je misschien al bezig met de woning van je dromen te zetten? Wij willen je graag bij staan bij dit grote project.

Er gaat heel wat denkwerk vooraf bij het kiezen van een woning. Dit is niet enkel zo bij een woning dat je koopt, maar ook wanneer je beslist om een nieuwbouw te plaatsen. Bij het zetten van een nieuwbouw komt er heel wat op je af. Welke stijl wil je? Hoeveel kamers wil je? Wil je veel ramen en heel veel lichtinval of net niet? Wil je PCV ramen en deuren of liever aluminium. Kortom, er zijn een heleboel vragen en er komt heel veel op je af. Zo veel dat je op een bepaald moment het bos door de bomen niet meer ziet.

Wij willen je graag doorheen deze periode helpen. Wij hebben 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren. Dit voor zowel renovatieprojecten als voor nieuwbouwwoningen. Voor ons staat de kwaliteit van het werk, een snelheid van uitvoering en een goede service centraal. Maar daarnaast krijg je onze hulp bij jou project. Of het nu renovatie is of voor een nieuwbouw, bij ons kan je kiezen uit een uitgebreid gamma van ramen en deuren in alle kleuren die je je maar kan wensen.

Ramen bij een nieuwbouw

Wanneer je een nieuwbouw laat plaatsen, is de keuze van de ramen enorm belangrijk. Het bepaalt voor een belangrijk deel het uitzicht van je woning. Wil je veel lichtinval of niet? Welke stijl wil je? Wil je graag een landelijke stijl of verkies je toch liever strak en modern? Kies je voor het budgetvriendelijke PVC of verkies je het stijlvolle aluminium? Kortom, een heleboel keuzes om te maken. Wij lijsten de voordelen tussen PVC en aluminium even voor je op.

PVC en aluminium zijn duurzame materialen en ook heel betrouwbaar. Maar daarnaast hebben de PVC ramen nog een heleboel voordelen. Laten we ze nog even voor je opsommen:

 • Ze zijn een milieuvriendelijke keuze en energiezuinig.
 • Daarnaast zijn ze budgetvriendelijk, winddicht, waterdicht en warmte-isolerend. Ze hebben namelijk een hoge isolatiewaarde.
 • Ze passen bij elke stijl en geven je woning een elegant en modern uitzicht.
 • Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud.

Maar ook de aluminium ramen hebben nog tal van voordelen. Laten we die ook even voor je samenvatten.

 • Het is een zeer sterk materiaal en 100% recycleerbaar.
 • Het zorgt voor een strakke en stijlvolle look.
 • Aluminium ramen verslijten of vervormen niet. Daarboven behouden ze ook hun kleur.
 • Ze bieden een uitstekende isolatie.

Kortom, beide materialen hebben tal van voordelen en we helpen je graag om je de keuze te maken die bij jou en je woning past.

Deuren in de nieuwbouw

Naast ramen moet je nog keuzes maken. Ook over je voordeur moet je nadenken. Je wilt natuurlijk niet alleen dat ze mooi oogt. Daarnaast wil je natuurlijk dat je voordeur van goede kwaliteit is, duurzaam is en het moet je veilig ook garanderen. Ze moeten je niet enkel een veilig gevoel geven, maar daar ook voor zorgen. Daarnaast bepalen ze ook voor een stuk de stijl van je woning en het uitzicht.

Ook voor deuren hebben we verschillende materialen, namelijk: hout, pvc of aluminium. Laten we ook hier even de voordelen op een rijtje zetten.

Houten deuren

 • Het heeft een warme, landelijke uitstraling.
 • Het biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.
 • Houten deuren zijn een duurzaam materiaal en ecologisch.

Aluminium deuren

 • Deze deuren zijn water- en winddicht.
 • Ze zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren en verschillende profieltypes.

PVC deuren

 • Ook deze deuren hebben een hoge kwaliteitswaarde.
 • Ze hebben een uitstekende thermische isolatie.
 • Ze bieden een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Zowel voor de plaatsing van de ramen als voor de plaatsing van de deuren bezorgen we je een goede en snelle service, waarbij kwaliteit en afwerking mee centraal staan.

Dus twijfel niet langer en contacteer ons. Wij helpen je graag verder in de keuze en willen je niet enkel minder stress bezorgen, maar ook de woning van je dromen.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.