pvc ramen nabij heist-op-den-berg

Pvc ramen voor jouw woning nabij Herentals

Pvc is de populairste grondstof voor ramen en de meest milieuvriendelijke keuze voor je woning in de omgeving van Herentals en Aarschot. Voor kwalitatieve pvc ramen ga je naar De Wolf – Durnez in Heist-Op-Den-Berg. Met reeds meer dan 15 jaar ervaring en expertise in het plaatsen van pvc ramen, zoeken we samen naar de beste oplossing voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Bij ons ben je verzekerd van kwalitatieve installatie en afwerking, maar ook van uitstekende nazorg.

Pvc ramen voor een elegant uitzicht in regio Herentals en Aarschot

Geef je woning in de buurt van Herentals of Aarschot een elegant en modern uitzicht met pvc ramen. Ook in landelijke woningen zijn pvc ramen nauwelijks van houten ramen te onderscheiden. Ramen van pvc zijn erg makkelijk in onderhoud en hebben bovenal een enorm isolerend vermogen. Dit komt doordat pvc een water- en winddicht materiaal is. Doordat pvc erg isolerend werkt, kan je enorm veel op je verbruik besparen en zullen de energiekosten dalen. Zo wordt energiezuinigheid met onze pvc ramen pas écht realiteit.

Bekijk ons gehele assortiment

Wanneer je pvc ramen koopt bij ons voor jouw woning in regio Herentals en Aarschot, kies je voor kwalitatief hoogwaardige ramen. Wij doen namelijk een beroep op het merk ALUPLAST, wat de wereldleider is in hun vakgebied. Bekijk ons gehele assortiment en kies voor de schuif-, pvc of aluminium ramen die bij jouw woonstijl passen. Bovendien bieden wij naast ramen ook deuren aan. Bel ons op 015 42 28 02 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@dewolf-durnez.be.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.