pvc schuiframen

Pvc schuiframen

Dewolf-durnez is gespecialiseerd in het plaatsen van pvc schuiframen. Onze schuiframen zijn in vele kleuren en maten beschikbaar om aan de behoeften van elk huis en budget te voldoen. Bovendien zijn onze schuiframen ook uitgerust met dubbele beglazing, wat een optimale isolatie en energie-efficiëntie voor jouw woning betekent.

Verander je huis in een mooiere plek met de hulp van het Dewolf-durnez team. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van pvc schuiframen en kunnen jou helpen bij het kiezen van de perfecte kleur en model voor jouw nieuwe raam. Je kan op ons rekenen voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

De juiste PVC schuiframen voor jou

We bieden een breed scala aan pvc schuiframen om aan verschillende behoeften te voldoen, waaronder akoestische isolatie, energie-efficiëntie, sterkte en uiteraard het esthetische aspect. Hierdoor kan het soms wat moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien. In onze showroom assisteren we je graag om jouw droomhuis werkelijkheid te maken.

Kleuren en stijlen voor pvc schuiframen

We bieden verschillende stijlen en kleuren om perfect te passen bij de look en feel van jouw woning en omgeving. Van klassiek en tijdloos wit tot modern en strak zwart – we bieden voor ieder wat wils.

Beter thermisch rendement met PVC

Pvc schuiframen zijn gemaakt van een geïsoleerd materiaal dat helpt de warmte in jouw woning te houden, wat leidt tot een energiebesparing tot 20%. Zo kan je genieten van een aangename lichtinval en toch genieten van een warme en gezellige woonruimte.

Verbeterde akoestische isolatie voor een stillere woning

pvc schuiframen verbeteren de akoestische isolatie van het huis, waardoor geluiden van buiten minder snel storen.

Onderhoudsarm met PVC

pvc schuiframen zijn onderhoudsarm en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek, waardoor ze perfect zijn voor drukke gezinnen die geen tijd hebben om hun ramen constant schoon te maken.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.