Afwerking

PVC voordeuren

Staan er verbouwplannen op de agenda? Of kijk je toch eerder om een nieuwbouw te zetten? Ben je er nog niet uit welke look je wil? Wij helpen je alvast op weg met onze PVC voordeuren.

PVC voordeuren zijn de populairste keuze voor hedendaagse woningen. Bovendien hebben ze tal van voordelen. Laten we ze even voor je op lijsten:

  • Allereerst zijn deze deuren onderhoudsvriendelijk, veilig en tijdloos van design. Droom je van een woning met een klassieke, landelijke stijl? Of wil je toch liever een strakke, moderne stijl? Een PVC buitendeur in een mooi wit vlak, een houtimitatie of een mooi kleurtje,… Wat je ook kiest van stijl, het kan allemaal.
  • Bovendien zorgen deze deuren voor een stevige, goed geïsoleerde en onderhoudsvrije toegang tot uw woning. Met deze deuren heb je geen last van kou, tocht en geluidshinder. Voor alle soorten PVC voordeuren in de meest uiteenlopende stijlen, moet je bij Ramen en Deuren De Wolf zijn. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en expertise in het plaatsen van PVC voordeuren. Na de installatie en afwerking zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

PVC voordeuren

Je voordeur is het visitekaartje van jouw woning. PVC voordeuren zien er niet alleen fraai uit, ze zijn ook prima geïsoleerd, inbraakveilig en vergen heel weinig onderhoud. Na meer dan 15 jaar vakmanschap hebben wij bij Ramen en Deuren De Wolf de ervaring opgebouwd om deze deuren tot in de puntjes te kunnen installeren en afwerken en zo een goede indruk op uw gasten te kunnen maken.

PVC voordeuren kenmerken zich door een uitstekende thermische isolatie. Op basis van de bewezen multikamerprofieltechniek voldoen ze probleemloos aan de wettelijk voorgeschreven thermische isolatiewaarden. Bovendien bieden kunststof deuren een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Voordeuren met dit materiaal zijn kleur- en vormvast. Dit maakt dat ze zich uitstekend lenen voor zowel strak hedendaagse als klassiek landelijke woningen.
Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren en geven je huis daardoor een heel persoonlijke toets.
Je kan zelfs kiezen voor PVC voordeuren en voordeuren met een houtstructuur. Deze modellen combineren het onderhoudsgemak van PVC met de warme uitstraling van hout.  Maar ook als je houdt van moderne gelakte deuren, kan je kiezen voor PVC.

Een ander voordeel dat dit soort deuren heeft, is dat ze een zeer lange levensduur hebben. Dit maakt dan ook dat ze ook duurzaam zijn. PVC is ook 100% recycleerbaar en herbruikbaar als nieuwe grondstof. Bovendien behouden ze ook jarenlang hun kleur en vorm.

Kortom, onze PVC voordeuren zijn de eyecatcher van je woning. PVC voordeur zijn de deur om je droomwoning te betreden. Wij helpen je graag om jouw droombeeld te creëren. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Een greep uit onze projecten

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.