PVC deuren

PVC deuren en voordeuren zijn de populairste keuze voor hedendaagse woningen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, veilig en tijdloos van design. Een PVC deur of buitendeur in klassieke, landelijke of juist een strak moderne stijl, een mooi wit vlak, een houtimitatie of een mooi kleurtje, het kan allemaal.

PVC deuren zorgen voor een stevige, goed geïsoleerde en onderhoudsvrije toegang tot uw woning. Voor alle soorten PVC deuren in de meest uiteenlopende stijlen, moet je bij Ramen en Deuren De Wolf zijn. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en expertise in het plaatsen van PVC deuren. Na de installatie en afwerking zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

PVC deuren

Je voordeur is het visitekaartje van jouw woning. PVC deuren zien er niet alleen fraai uitziet, ze zijn ook prima geïsoleerd, inbraakveilig en vergen heel weining onderhoud. Na meer dan 15 jaar vakmanschap hebben wij bij Ramen en Deuren De Wolf de ervaring opgebouwd om uw PVC deuren tot in de puntjes te kunnen installeren en afwerken en zo een goede indruk op uw gasten te kunnen maken.

PVC deuren en voordeuren kenmerken zich door een uitstekende thermische isolatie. Op basis van de bewezen multikamerprofieltechniek voldoen ze probleemloos aan de wettelijk voorgeschreven thermische isolatiewaarden. Bovendien bieden kunststof deuren een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

PVC deuren en voordeuren zijn kleur- en vormvast. Dit maakt dat ze zich uitstekend lenen voor zowel strak hedendaagse als klassiek landelijke woningen.
Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren en geven je huis daardoor een heel persoonlijke toets.
Je kan zelfs kiezen voor PVC deuren en voordeuren met een houtstructuur. Deze modellen combineren het onderhoudsgemak van PVC met de warme uitstraling van hout.  Maar ook als je houdt van moderne gelakte deuren, kan je kiezen voor PVC.

PVC deuren hebben ook als voordeel dat ze een zeer lange levensduur hebben, dit maakt maakt dat ze ook duurzaam zijn. PVC is ook 100% recycleerbaar en herbruikbaar als nieuwe grondstof.