Aluminium voordeuren

Bent je op zoek naar een nieuwe voordeur? Of je nu kiest voor strak en modern, elegant of klassiek: in ons assortiment aluminium voordeuren vind je zeker wat je zoekt.  

Aluminium deuren zorgen voor een frisse maar toch robuuste eerste indruk van je woning. Daarom hebben we een reeks prachtige aluminium deuren en voordeuren in ons gamma van eigentijdse slanke profielen tot robuuste en romantische. Er is voor elk wat wils.

Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van aluminium deuren en voordeuren. Na de installatie en afwerking van uw deuren en voordeuren zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

Onze aluminium deuren en voordeuren zijn geconstrueerd met profielen van het alombekende Reynaers Aluminium. Je hebt een grote keuze uit verschillende profieltypes die allemaal opgebouwd zijn uit minimum drie kamers. De thermische onderbreking gebeurt door middel van polyamide strippen. De dubbele aanslagdichting garandeert ook hier een perfecte water- en winddichtheid. 

Aluminium voordeuren

Aluminium deuren en voordeuren: vrijheid van ontwerp

Zin in een aluminium deur met een kleurtje? Dat kan, want je hebt de keuze uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over glans tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elke deur kan afgewerkt worden in een andere kleur. Zo passen je deuren perfect bij zowel het interieur van je woning als de buitenafwerking van je gevel.

Omdat aluminium profielen van nature uit erg sterk zijn, is een aluminium deur veilig. Nog niet gerustgesteld? Dan kan er eenvoudig extra beslag gebruikt worden om de deur nog beter te beschermen tegen inbraak.

Aluminium gebruiken voor het ontwerp van je deur geeft een enorme ontwerpvrijheid. Aluminium deuren kunnen groot en toch elegant zijn en bestaan in verschillende soorten: naar binnen- of buitenopenende deuren, dubbel openslaande deuren of pivotdeuren. De deur van je dromen kan ook verzonken geplaatst worden. Zo staat ze gelijk met de drempel. Visueel aantrekkelijk voor je woning én handig voor de toegankelijkheid van je woning.

Een specifieke vraag? Graag meer informatie of een offerte?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel helpen bij het kiezen van het juiste type pvc ramen of aluminium ramen die passen bij jouw woning of kantoorgebouw.